Bütçe görüşmelerinde 'tank-palet' gerginliği

Bütçe görüşmelerinde 'tank-palet' gerginliği

Meclis'te Milli Savunma Bakanlığı bütçe görüşmeleri gergin başladı. Toplantı öncesi CHP'li milletvekilleri, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası'nın işletme hakkının devriyle ilgili dövizler açarak '25 yıllık bedelsiz devir peşkeş değil de nedir?', 'Tank Palet fabrikasıyla ilgili milletten neyi gizliyorsunuz?' diyerek AK Parti sıralarına seslendi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Savunma Bakanlığı bütçesinin görüşmelerine başlandı.

Komisyon, AK Parti Mersin Milletvekili Lütfü Elvan başkanlığında toplandı.

Toplantı başlamadan önce, CHP'li milletvekilleri, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikasının işletme hakkının devriyle ilgili protesto dövizleri açtı.

19-11/21/ana-manset-2-1574327605.jpg

CHP'li milletvekilleri, "25 yıllık bedelsiz devir peşkeş değil de nedir?", "Tank Palet fabrikasıyla ilgili milletten neyi gizliyorsunuz?" diye seslendiler. AK Parti'li milletvekilleri de CHP'li milletvekillerine, sorularını Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a bütçe görüşmeleri sırasında sorabileceklerini ifade ettiler.

CHP ve AK Parti'li milletvekilleri arasında bir süre tartışma yaşandı.

Daha sonra salona gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, milletvekilleriyle tokalaştıktan sonra bütçe sunumuna başladı.

19-11/21/ana-manset-2-1574327617.jpg

TBMM/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN