Çavuşoğlu, Erbil'de Neçirvan Barzani ile bir araya geldi

Çavuşoğlu, Erbil'de Neçirvan Barzani ile bir araya geldi

Resmi temaslarda bulunmak üzere Erbil'e giden Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, IKBY başkanlığına seçilen Barzani ile görüştü. Çavuşoğlu'nun Erbil'de Irak Cumhurbaşkanı Salih ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) başkanlığına seçilen Neçirvan Barzani ile bir araya geldi.

Barzani'nin yemin törenine katılmak için Erbil'e gelen Çavuşoğlu, Erbil Uluslararası Havalimanı’nda Neçirvan Barzani, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

19-06/10/ana-manset-1560151234.jpg

Çavuşoğlu, havalimanında Barzani ile görüştü. IKBY Başkanlığına seçilen Barzani'nin yemin törenine katılmak ve ikili görüşmelerde bulunmak için Erbil'e gelen Çavuşoğlu, Saad Abdullah Konferans Merkezi'nde IKBY Güvenlik Ajansı Müsteşarı Mesrur Barzani'yle de bir araya geldi.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun Erbil'de Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, IKBY Güvenlik Ajansı Müsteşarı Mesrur Barzani, Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşat Salihi ile de bir araya gelmesi bekleniyor.

ERBİL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN