Çavuşoğlu ile Yunan mevkidaşı Dendias bugün Cenevre'de görüşecek

Çavuşoğlu ile Yunan mevkidaşı Dendias bugün Cenevre'de görüşecek

Son dönemde tansiyonun yükseldiği Ankara-Atina hattında son dakika gelişmesi yaşandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Yunan mevkidaşı Nikos Dendias bugün Cenevre'de bir araya gelecek.

GCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kapıları açarız, mültecileri Avrupa’ya göndeririz" sözleri ve Yunanistan'ın Kıbrıs açıklarında sondaj çalışmaları yapmasının ardından tansiyonun yükseldiği Atina-Ankara hattında, ilişkileri yumuşatacak bir gelişme yaşandı.

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, bugün Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bugün Cenevre'de bir araya geleceğini duyurdu.

Açıklamada görüşmenin detaylarına dair bilgi verilmezken, Dünya Ekonomik Forumu sırasında gerçekleşecek toplantıda ikili ilişkiler ve bölgedeki sorunların masaya yatırılacağı aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN