Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Polonyalı ve Avustralyalı mevkidaşlarıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Polonyalı ve Avustralyalı mevkidaşlarıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’nin New York kentindeki temaslarına, Türkevi’nde Polonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau ve Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile görüşerek devam etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu’na katılmak için geldiği ABD’nin New York kentinde temaslarına bugün de devam etti. Bakan Çavuşoğlu, New York kentindeki Türkevi’nde Polonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau ve Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile görüştü.

1-019.jpgPolonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu

Bakan Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Polonya’nın da misafir olarak katıldığı MIKTA (Meksika, Endonezya, Kore, Türkiye, Avustralya) Dışişleri Bakanları Toplantısı’na Türkevi’mizde ev sahipliği yaptık" ifadelerini kullandı.

1-020.jpgAvustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN