Çavuşoğlu'ndan İbrahim Eren açıklaması: Büyükelçi iddiaları doğru değil

Çavuşoğlu'ndan İbrahim Eren açıklaması: Büyükelçi iddiaları doğru değil

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in Doha Büyükelçiliğine atandığı iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in Doha Büyükelçiliğine atandığı iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

Çavuşoğlu'nun büyükelçi atamaları için sözlü tebligat yaptığı ve TRT Genel Müdürü Eren'in Doha  Büyükelçisi olduğu ileri sürüldü. Çavuşoğlu, söz konusu iddiaları yalanlayarak, Eren'in Doha Büyükelçiliği'ne atandığının doğru olmadığını açıkladı.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bazı basın yayın organlarında hakkımda çıkan haberler doğru değildir. Haber yapılmadan evvel daha dikkatli olunmasını, kaynağından teyit edilmesini beklerdim. TRT ailesi olarak çalışmalarımızı aynı gayret ve heyecanla sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN