'Cennete gitsin' dedi, 6 yaşındaki oğlunu gölete attı

'Cennete gitsin' dedi, 6 yaşındaki oğlunu gölete attı

Eskişehir'de Gülşah A. adlı bir kadın 'Cennete gitsin' diyerek 6 yaşındaki oğlunu gölete attı, ardından da kendisi atladı. Kurtarılan anne ile oğlu tedavi altına alınırken, Gülşah A.'nın psikolojik sorunları olduğu belirlendi.

Eskişehir'de İstanbul'dan giden ve geceyi otelde geçiren Gülşah A. (24), oğlu Y.S.A. (6) ile birlikte sabah Tepebaşı ilçesi Şeker Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kentpark'a gitti.

Suni gölet çevresinde oğluyla birlikte bir süre dolaşan Gülşah A., ardından köprünün üstüne çıktı. Oğlunu kucağına alan Gülşah A. 'Cennete gitsin' diyerek oğlunu Y.S.A.'yı yaklaşık 1.5 metre derinliğindeki gölete attı, ardından da kendisi atladı.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Çevredekilerin müdahalesiyle göletten çıkarılan anne ve oğlu sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gülşah A.'nın Eskişehir'e çalışmak için gittiği ve psikolojik sorunları olduğu tespit edildi. Eşiyle sorunları olduğunu iddia eden Gülşah A., oğlunu 'Cennete gitsin' deyip suya bıraktığını ardından da kendisinin atladığını söyledi. İşlemlerinin ardından hastanenin psikiyatri servisine alınan Gülşah A. tedavisinin sürdüğü bildirildi.

ESKİŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN