Ceren Özdemir'in günlük notları ortaya çıktı

Ceren Özdemir'in günlük notları ortaya çıktı

Girmek üzere olduğu evinin önünde Özgür Arduç'un bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in, katledilmeden önce günlüğüne yazdığı notlar ortaya çıktı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, evinin önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından Ceren Özdemir'in notları ortaya çıktı.

20-01/21/5e26f2bc0f25440c04ce55b3.jpg

Hürriyet'in haberine göre; Ceren’in üniversiteden sınıf arkadaşı sosyal medyada çıkan günlüklerden haberi olduğunu belirterek “Ceren’in çocukluğundan beri tuttuğu günlükleri not defterleri vardı. Yazmayı seven birisiydi. Bu da onlardan sadece biri hem günlük yaşadıklarını hem hayallerini hem planlarını not alırdı” ifadelerini kullandı. Öte yandan Babası Yılmaz Özdemir de günlüklerin Ceren’e ait olduğunu doğruladı.

20-01/21/5e26f2fb0f25440c04ce55bd.jpg

EN BÜYÜK HAYALİ PİYANO ÇALMAK

Öldürülmeden önce gelecek planları için küçük notlar alan Ceren Özdemir hedeflerini günlüğüne şu şekilde not almış;

20-01/21/5e26f2bc0f25440c04ce55ae.jpg

‘Piyanoyu çok iyi öğrenmek, İngilizceyi çok iyi öğrenmek, Erasmus ile yurtdışına gitmek, Yüksek lisans yapmak, Oyuncu olmak, tek başına yaşamayı öğrenmek.’

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN