Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç Van Cezaevi'ne nakledildi

Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç Van Cezaevi'ne nakledildi

Adalet Bakanlığı, Ceren Özdemir'in katil Özgür Arduç'un güvenlik gerekçesiyle Van Cezaevi'ne naklinin uygun görüldüğü, bunun dışındaki bilgi ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Adalet Bakanlığı, Ordu'nun Altınordu ilçesinde 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un, güvenlik gerekçesiyle Van Cezaevi'ne sevk edildiğini açıkladı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, Özgür Arduç'un güvenlik gerekçesiyle Ordu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan nakledilmesinin uygun görüldüğü belirtildi.

Yapılan değerlendirmeler ve yol güvenliği dikkate alınarak katilin dün Van Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'na sevkine karar verildiği ve planlama doğrultusunda sevk işleminin gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada, hükümlülerin hangi kurumda kalacağının, cezaevi şartları ve güvenlik durumuna göre belirlendiği, bunun dışındaki bilgi ve haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN