Ceyhan Belediyesi'nden temizlik hamlesi

Ceyhan Belediyesi'nden temizlik hamlesi

Ceyhan Belediyesi ilçe merkezinde ve civar mahallelerde başlattığı detaylı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Adana mahallelerinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlatan Ceyhan Belediyesi, yaptığı detaylı temizlik çalışmasında çöp konteynerleri ilaçlandı, kaldırım kenarlarında çıkan otlar temizlendi.

Haftanın 7 günü 24 saat süren hummalı bir çalışma yürüten Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Mercimek, Birkent, Irmaklı, Cihanbekirli, Sarımazı ve Aydınlar Mahallerinde detaylı temizlik yaptı.

20-01/10/ceyhan-temizlik-1.jpeg

EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

İlçenin daha temiz olması için ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "İlçemizin daha temiz olması için ekiplerimiz aralıksız bir şekilde, tüm cadde ve sokakları temizliyor. Bölgemizde etkisini gösteren yağışlardan sonra Mercimek, Birkent, Irmaklı, Cihanbekirli, Sarımazı ve Aydınlarda sürdürdüğümüz temizlik tüm mahallelerimizde devam edecek" ifadelerini kullandı.

20-01/10/ceyhan-temizlik2.jpeg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN