CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na Başkan Gökhan Yüksel de katıldı

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na Başkan Gökhan Yüksel de katıldı

Gaziantep’te düzenlenen ve 3 gün süren CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkanları Çalıştayı'na Başkan Yüksel de katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ardından konuşma yapan Yüksel, Çalıştay hakkında bilgi verdi.

250 'YE YAKIN CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI KATILDI

Çalıştay'a 11'i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere il, ilçe ve beldelerden 250’ye yakın CHP'li belediye başkanının katıldı.

-005.jpg

KEMAL KILIÇDAROĞLU:SİYASET NASIL OLURMUŞ HERKES GÖRECEK

CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un yaptığı konuşma sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Çalıştay'a katılan belediye başkanlarına seslendi. Sosyal devletin önemine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, gelir dağılımının dengeli olması gerektiğini söyledi. İktidara geldiklerinde her ailenin asgari bir gelirinin olacağına, yardım ederken insan onurunu koruyacaklarına söyleyen Kılıçdaroğlu; bunu da "Aile Destekleri Sigortası" ile yapacaklarını anlattı.

İktidara geldiklerinde ekonomi alanında yapacaklarını sıralayan Kılıçdaroğlu, "İktidarımızın ilk 6 ayında çok büyük bir değişimi Türkiye'de herkes görecek. Namuslu, ahlaklı ve insandan yana siyaset nasıl olurmuş, millete hizmet nasıl olurmuş bunları görecek" dedi.

-004.jpg

GÖKHAN YÜKSEL ÇALIŞTAY HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Çalıştay'a katılan Başkan Gökhan Yüksel, sosyal belediyecilik anlayışına dikkat çekerek, Çalıştay hakkında şu bilgileri paylaştı:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, belediye başkanlarımızla Gaziantep'te bir araya geldik. İki yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetleri masaya yatırdığımız Çalıştay’da önümüzdeki üç yıl boyunca hayata geçireceğimiz ve gerçekleştireceğimiz inovatif ve ortak çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sosyal belediyecilik anlayışımızı her zaman daha ileriye taşıyacak ve ülkemize hak ettiği en iyi hizmeti verebilmek adına durmaksızın çalışmayı sürdüreceğiz."

CHP tarafından düzenlenen ve 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 250’ye yakın belediye başkanın katıldığı 3 gün süren Çalıştay'da; CHP’li belediyelerin geçmiş 2 yılı değerlendirildi ve önümüzdeki dönemde neler yapılacağı tartışıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN