CHP, CNN Türk TV'yi boykot etme kararı aldı

CHP, CNN Türk TV'yi boykot etme kararı aldı

CHP MYK toplantısında Demirören Medya Holding bünyesinde yayın yapan CNN Türk televizyonunu boykot kararı alındı. Bundan sonra kanalın programlarına çıkan partililer hakkında disiplin süreci başlatılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi, CNN Türk'ü boykot kararı aldı. Partinin MYK toplantısında alınan karar uyarınca, CHP seçmenine de CNN Türk'ü izlememe çağrısı yapılacağı öğrenildi.

ŞİKAYET EDECEKLER

Karar sonrasında CNN Türk'e çıkan CHP'liler hakkında da disiplin süreci işletileceği belirtildi. Bununla birlikte, CNN Türk'ün CNN International'a şikayet edileceği de öğrenildi.

A HABER'E EVRİLDİLER

OdaTV'de yer alan habere göre; flaş kararın yarın (çarşamba günü) kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Alınan bu kararda, CNN Türk'ün A Haber gibi 'CHP düşmanı' bir yayıncılığa evrilmesi tezinin etkili olduğu öğrenildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN