CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu benzin ve mazota gelen zamlar için harekete geçti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu benzin ve mazota gelen zamlar için harekete geçti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu son bir haftada benzin ve mazota gelen peş peşe zamlar sonrasında 'Acil toplantı' çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, 'Tüm enerji sektörü paydaşlarına mektup yazacağım hemen toplanmamız lazım' çağrısı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü akaryakıt zammına ilişkin, "Tüm enerji sektörü paydaşlarına ve belediyelerimize yarın davet mektubu göndereceğim. Bu millet için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere acilen toplanmamız lazım. Milletimiz kaderine terk edilmiştir” dedi.

"ACİLEN TOPLANMAMIZ LAZIM"

Kemal Kılıçdaroğlu, motorine yapılan yeni zamla ilgili sosyal medya hesabında bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Akaryakıta yine zam geldi. Kara Kış Fonu hemen kurulmalı, hemen! Tüm enerji sektörü paydaşlarına ve belediyelerimize yarın davet mektubu göndereceğim. Bu millet için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere acilen toplanmamız lazım. Milletimiz kaderine terk edilmiştir!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (26)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
26 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN