CHP liderini eşi Selvi Kılıçdaroğlu anlattı

CHP liderini eşi Selvi Kılıçdaroğlu anlattı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu hakkında da konuşan Selvi Kılıçdaroğlu, en kötü gününü "Çubuk olayında çok üzüldük, o şekilde görmek bizi çok üzdü. Gerçekten çok kötü bir gündü" olarak yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı.

Selvi Kılıçdaroğlu'nun Çağlayan'ın sorularını yanıtladığı YouTube programının Twitter'dan paylaşan Kılıçdaroğlu, "Selvi Hanım, biricik eşim; ailemizin çekim merkezi, özü. Uzun ince bu yolda, kendisi ile yürüdüm gündüz gece…" notunu düştü.

kemal-kilicdaroglu.jpg

Selvi Kılıçdaroğlu, Armağan Çağlayan’ın “Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 yıllık siyasi yaşamı içerisinde, yaşadığınız en kötü gün hangisiydi?” sorusuna; "Çubuk olayında çok üzüldük, o şekilde görmek bizi çok üzdü. Gerçekten çok kötü bir gündü" yanıtını verdi.

Hayalindeki mesleğin gazetecilik olduğunu söyleyen Selvi Kılıçdaroğlu, bir kitap ya da gazeteyi internetten okumayı sevmediğini belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yemek yoksa hala yoğurt ekmek yediğini belirten Selvi Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Zaten çok aşırı yemek yiyen bir insan değil. Yemek seçme huyu pek yok ama mesela ben 40 seneden sonra bamya sevdiğini öğrendim ve şaşırdım. Bamyayı ben pek yemem, çok da evde pişirdiğim bir şey değil. Ama son iki senedir bamya yapıyorum artık. Bizim Tunceli’ye özgü taze fasulye kavurması yemeği vardır, en sevdiği şeylerin başındadır" dedi.

selvi-kilicdaroglu.jpg
Selvi Kılıçdaroğlu

Kendisinin bir koruma polisi olmadığını aktaran Selvi Kılıçdaroğlu, yemek gibi rutin ev işlerini kendisinin yaptığını, haftada bir yardımcısının geldiğini söyledi. Daha önceleri dikişle uğraşmayı sevdiğini belirten Selvi Kılıçdaroğlu, bu aralar ara verdiğini dile getirdi.

'İŞ ARASINDA AHBER VERMEYİ UNUTUYOR'

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazen yoğunluğu nedeniyle eve yemeğe gelmeyeceğini haber vermemesine kızdığını söyleyen Selvi Kılıçdaroğlu, "Kemal’in sadece siyasete atıldıktan sonra değil, daha öncesinden de alışığız biz. Mesela yemek hazırlıyorsunuz, geliyor ve ‘Yedim’ diyor. Ben de bazen kızıyorum, haber vermesini istiyorum ama onu da anlıyorum o işin arasında unutuyor" dedi.

'HEP SİYASET KONUŞMUYORUZ'

Selvi Kılıçdaroğlu, Armağan Çağlayan'ın; "Evde siyaset konuşuluyor mu?" sorusuna, "Evde konu açılırsa ya da gündemde olan bir şey varsa tabii ki konuşuyoruz, fikrimizi söylüyoruz ama onun dışında günlük hayatta hep siyaset konuştuğumuz söylenemez" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN