CHP'den Peker'in iddialarına tepki: Atamızın emaneti üzerine gölge düşürtmeyiz

CHP'den Peker'in iddialarına tepki: Atamızın emaneti üzerine gölge düşürtmeyiz

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Soylu'nun koruma müdürünün İş Bankası'na atandığına ilişkin iddiasının ardından CHP’den açıklama geldi. Bahsi geçen ismin derhal görevden alınması gerektiğini ifade eden CHP’li Özgür Özel, “Atamızın hisselerini temsil ettiğimiz, gözümüz gibi sakındığımız, tek kuruşuna dokunmadığımız İş Bankası'nın üzerine gölge düşürtmeyiz” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun koruma müdürüyken İş Bankası'na atanan Ekrem Gülen'i işaret ederek, "Bu şahsın özel olarak oraya monte edildiğini görmüyor musunuz?" diye sormuştu.

Peker'in paylaşımları sonrası CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den açıklama geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Özel, ''İş Bankası'nda Suçişleri Bakanı'nın şaibeli koruma müdürü derhal görevden alınmalıdır. Bu ismin nasıl göreve başladığı derhal açıklanmalıdır! Atamızın hisselerini temsil ettiğimiz, gözümüz gibi sakındığımız, tek kuruşuna dokunmadığımız İş Bankası'nın üzerine gölge düşürtmeyiz!'' ifadelerini kullandı.

SEDAT PEKER NE DEDİ?

Peker, paylaşımlarında İş Bankası'na ilişkin şu ifadeleri kullandı:

CHP yetkilileri, siz İş Bankası’nın yasal hissedarı değil misiniz? Paramount Oteli’ndeki çökme ekibinin içinde olan, süslü sülünün koruma müdürü Ekrem Güler’in o bankada ne işi var hiç soruyor musunuz? Merak etmiyor musunuz? CHP yetkilileri, aynı zamanda Silivri Emniyet Müdürü’nün intiharından da sorumlu olan bu şahıs İş Bankası yönetim kurulunun baş danışmanlığını yapıyor.

Veyis Ateş'le beraber Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta isteyen, geceliği 100 bin lira olan kaldığı Paramount Otelin faturasını yayınlayamayan bu kişinin finans konusunda nasıl bir dehası var ki emeklilikten sonra o göreve atanıyor?

CHP yetkilileri, vatandaşlarımız şöyle düşünmez mi, ana muhalefet partisi ortağı olduğu bankadaki bu usulsüzlüğe ses çıkarmazken, bütün ülkedeki sorunlara karşı nasıl bir çözüm önerebilir?

CHP yetkilileri, İş Bankası yönetimini kendileri ya da yakınları hakkında FETÖ soruşturmanız var deyip korkutularak, (Süleyman Soylu’nun) koruma müdürünün İş Bankası yönetim kurulu danışmanlığına getirildiğini bütün herkes bilmektedir.

CHP yetkilileri, aldıkları kredileri ödeyemedikleri için bankaya kalan ya da ihale yoluyla satışa çıkarılacak otellerin ve büyük mülklerin üstüne kanuni görüntü altında çökmek için bu şahsın özel olarak oraya monte edildiğini görmüyor musunuz?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN