CHP'li Bekaroğlu'ndan Soylu'nun sözlerine tepki: Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?

CHP'li Bekaroğlu'ndan Soylu'nun sözlerine tepki: Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?

İçişleri Bakanı Soylu'nun "Ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur" sözü siyasette tartışmalara neden oldu. Soylu'nun sözlerine tepki gösteren CHP'li Bekaroğlu, "Biz Çanakkale’de, Sakarya’da, Afyon Kocatepe’de ve daha nice savaşlarda bu topraklara evlatlarımızı vererek kaç defa millet olduk" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde bulunan Suriye'nin Afrin ve Azez kentlerindeki bayramlaşma etkinliğine katıldı. Burada yaptığı konuşmada ise “İnanıyorum ki her birinizin bu millet, ülke ve insanlık, geleneğimiz ve kültürümüz adına yapacak çok şeyiniz olacak. Çok emanet bırakacaksınız. Biz böyle bir milletiz ve böyle olmaya devam edeceğiz. Millet olmak kolay bir iş değildir. Ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur. Beraber cuma namazında sıkı sıkı saf tutarak millet olunur. Çocuğun başını okşayarak millet olunur" dedi.

Soylu'nun "Ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur" sözü ise siyasette tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Soylu'nun açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

'NİCE SAVAŞLARDA BU TOPRAKLARA EVLATLARIMIZI VEREREK KAÇ DEFA MİLLET OLDUK'

Bekaroğlu, sosyal medya hesabından Soylu'nun sözlerini alıntılayarak, "Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Biz Çanakkale’de, Sakarya’da, Afyon Kocatepe’de ve daha nice savaşlarda bu topraklara evlatlarımızı vererek kaç defa millet olduk!" yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (36)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
36 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN