CHP'li İlgezdi'den vatandaşlara 'aşı olun' çağrısı

CHP'li İlgezdi'den vatandaşlara 'aşı olun' çağrısı

CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi, Kovid-19 salgınına karşı en etkili aracın aşı olduğunu vurgulayarak, sırası gelen tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, yazılı açıklamasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı ölü sayısının 49 bine dayandığını belirtti.

Salgına karşı en etkili aracın aşı olduğuna işaret eden İlgezdi, vatandaşlara aşı çağrısında bulundu.

'AŞI SIRASI GELEN TÜM YURTTAŞLARIMIZI AŞI OLMAYA DAVET EDİYORUZ'

"Salgını kontrol altına alıp yenmenin tek yolu hızlı ve etkili aşılamadır" görüşünü aktaran İlgezdi, şunları kaydetti:

"Bugün elimizde aşımız var. Ne yazık ki 1 Mart'ta yoktu ve sonuçlarını hep birlikte gördük. Şimdi yurttaş olarak bize düşen görev, kendimizi, sevdiklerimizi ve ülkemizi korumak için aşı olmalıyız. Şuan ülkemizde aşı stokumuz var. Aşılama oranları yüksek gidiyor. Aşı sırası gelen tüm yurttaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Türk Tabipleri Birliğinin 'Tedirgin olma aşı ol' kampanyasına destek olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN