Çocuk Vakfı 20. Milli Eğitim Şûrası'na katılmayacak

Çocuk Vakfı 20. Milli Eğitim Şûrası'na katılmayacak

Çocuk Vakfı'nın 'eğitim hakkı çerçevesinde görüşlerin alınmaması, eğitim sisteminin bütün bileşenlerini kapsayacak şekilde hazırlanıp düzenlenmemesi, salgınla daha da belirginleşen eğitim açığını erteleyeceği ve derinleştireceği' gerekçesiyle 20. Milli Eğitim Şûrası'na katılmayacağı duyuruldu.

Çocuk Vakfı'nın resmi Twitter hesabından bir duyuru paylaşıldı. Vakfın, 'eğitim hakkı çerçevesinde görüşlerin alınmaması, eğitim sisteminin bütün bileşenlerini kapsayacak şekilde hazırlanıp düzenlenmemesi, salgınla daha da belirginleşen eğitim açığını erteleyeceği ve derinleştireceği' gerekçesiyle 1-3 Aralık tarihinde gerçekleşecek 20. Milli Eğitim Şûrası'na katılmayacağı bildirildi.

Çocuk Vakfı'nın ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Çocuk Vakfı, eğitimin temel öznesi eğitim hakkı çerçevesinde görüşlerin alınmadığı, eğitim sisteminin bütün bileşenlerini kapsayacak şekilde hazırlanıp düzenlenmediği, salgınla daha da belirginleşen eğitim açığını erteleyeceği ve derinleştireceği gerekçesiyle 1-3 Aralık tarihinde Ankara'da gerçekleşecek 20. Milli Eğitim Şûrası'na katılmayacak. Değerli öğrencilerimize sevgiyle ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN