Çökme tehlikesi bulunan bina boşaltıldı

Çökme tehlikesi bulunan bina boşaltıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde zemininde market, üstünde ise iki kat bulunan bina, çökme tehlikesi olduğu için tahliye edilerek, belediye ekiplerince mühürlendi.

Şehitler Mahallesi Çiçek Sokak 41 numarada bulunan; zemininde market ve üstünde ise iki kat yer alan binanın duvarlarında, çatlaklar oluştu. Market sahibi Mehmet Bekiç (60) ve üst kattaki evde yaşayan Bedrettin Korkmaz, bugün Turgutlu Belediye Başkanı CHP'li Çetin Akın'a durumu anlatıp, yardım istedi. Başkan Akın, İmar Müdürlüğüne talimat vererek, binada inceleme yapılmasını istedi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı inceleme sonucu, çökme tehlikesi bulunduğu tespitiyle binanın tahliye edilmesine karar verildi. Polis ekipleri, olay yerinde önlem aldı. Korkmaz evdeki eşyalarını binadan çıkardı, Bekiç de marketini boşalttı. Ardından belediye yetkilileri binayı mühürledi.

Bir hafta önce kendisine yeni bir ev aldığını, oraya taşınacağını belirten Bedrettin Korkmaz, "3 gündür acayip sesler geliyordu. Kimi, zemin çöküyor, diyordu. Binanın dışında sıvalar döküldü, çatlaklar oluştu" dedi.

MANİSA/DHA















Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN