Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bakanlar Meclis'ten de olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bakanlar Meclis'ten de olabilir

AK Parti grubunda yaptığı konuşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakanlar Meclis'ten de olabilir, neden olmasın" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda milletvekillerine hitap etti.

Erdoğan AK Parti grubuna seslenirken, "İlk (kabine) toplantımızı yapmadan önce Hacı Bayram'a cuma için gideceğiz. Dualarımızı yapacağız ve ondan sonra da ilk kabine toplantımızı inşallah gerçekleştireceğiz" dedi.

18-07/07/20180707_2_31325424_35389121.jpg

'BAKANLAR MECLİS'TEN DE OLABİLİR'

Dün yeni kabinede partili isimlerin olmayacağını söyleyen Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada "Sizin ters köşe olmanız için, Bakanlar Meclisten de olabilir, neden olmasın" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN