Erdoğan'dan polisin kolunu ısıran HDP'li vekile: Hesabını soracağız

Erdoğan'dan polisin kolunu ısıran HDP'li vekile: Hesabını soracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir polisin kolunu ısıran HDP'li vekile çok sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan, benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunların hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle yok. Bunların bedelini ödeyecekler" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Konuşmasına "Osmanlı bir çınardır, Bursa Osmanlıdır, Osmanlı Bursa'dır. Bu topraklar ebedi bir yurttur. Bursa şehirlerden bir şehir değil adına nice şiirler yazılan eserler verilen bir yerdir" diyerek başlayan Erdoğan şöyle devam etti:

BURSA'YA AŞIĞIM

Ben bu Bursa'ya aşığım. Tanıdım tanıyalı sevdim aşık oldum. Bursa ile beraber yürüdük hep bu yolda. Son 16 yılda başbakanlığım ve cumhurbaşkanlığım döneminde Bursa'ya 50 katrilyon yatırım yaptık. CHP bu rakamlardan anlamaz onlar sadece bol bol yalan söyler. İyi ki yalan söylüyorlar yargıya gönderiyoruz yargıdan 1 milyon 1,5 milyon para geldi. Mehmet Özhaseki kardeşim parayı aldı döner dağıttı. Ben de bunu Mehmetçik Vakfı'na vermek suretiyle Bay Kemal bizim teröristleri öldürmemizden rahatsız oluyor.

19-02/15/20190215_2_34960512_41706586.jpg

MERMİ İLE DOMATES FİYATINI KARIŞTIRIYORLAR

Beraberinde yürüdüğü o terör örgütünün desteklediği HDP'yle rahatsız oluyorlar. Merminin fiyatı ile domates, patates bunların fiyatını karıştırıyorlar. Biz bunları niye anlatıyoruz hanımefendi Cudi'de Tendürek'te teröristlerin peşinde kullandığımız mermiler bombalar bunlar niçin kullanılıyor? Ülkemizin huzuru için. Teröristler tabii bundan rahatsız olacak. Bunlar ahlaksız.

HESABINI SORACAĞIZ

Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan, benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunların hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle yok. Bunların bedelini ödeyecekler.

19-02/15/20190215_2_34961459_41708202.jpg

ULUDAĞ ALAN YÖNETİM BAŞKANLIĞI KURUYORUZ

Uludağ'ı hem Bursamız hem ülkemiz için daha verimli değerlendirmek amacıyla, Uludağ Alan Yönetim Başkanlığı kuruyoruz. Böylece Uludağ'ın 12 ay boyunca turizme kazandırılmasını ve işlerin en iyi şekilde yürütülebilmesini sağlıyoruz. Eski tabakhaneler bölgesindeki mülkiyet sorunlarını çözdük, burayı termal turizm bölgesi haline getiriyoruz. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ni kazandırdık.

Bugün bedava yapalım. Yıldırım-Osmangazi Metrosu'nun Kent Meydanı terminal bölümünün bitirilemediğini biliyorum bu hattın tamamlanıp metronun hizmete açılması için bizzat takipçisi olacağım. Nilüfer-Gürsu Metrosu'nun devam edebilmesi için gerekirse farklı formülleri devreye sokacağız.

TEKNOSAB'I KURUYORUZ

Bursa'da Teknoloji Sanayi Bölgesi TEKNOSAB'ı kuruyoruz. Bursa'yı adım adım 2023'e hazırlamaya devam edeceğiz.

19-02/15/20190215_2_34961459_41708196.jpg

SOÇİ'DE TÜM DÜNYAYA MESAJLARIMIZI EVRDİK

Dün Rusya'daydım Soçi'de üçlü zirvenin dördüncüsünü yaptık. Rusya Türkiye İran. Oradan tüm dünyaya mesajlarımızı verdik mi? Suriye meselesindeki en küçük bir yalpalamanın ileride bize nasıl büyük maliyetler getireceğini çok iyi biliyoruz. Diplomaside olduğu gibi ekonomide de sağlam durmamız gerektiğini biliyoruz. Çok çalışacağız. Bunun için 31 Mart seçimleri önemlidir.

CHP'NİN YANINDA KANDİL'İN TAYİN ETTİĞİ HDP VAR

CHP yanında Kandil'in tayin ettiği desteklediği HDP var. Vatansever kardeşlerim acaba bu CHP ile el ele kol kola olan Kandil'in desteklediği HDP'ye oyunu nasıl verir? İYİ Parti, bir taraftan 'milliyetçiyim' diyor, 'milliyetçiyim' derken de bu hanımefendi, CHP'yle, bu terör örgütünün temsilcisi olan HDP'yle nasıl oluyor da el ele, kol kola dolaşıyor. Saadet Partisi'nin bunlarla el ele yürümesini siz anlayabiliyor musunuz?

19-02/15/20190215_2_34961755_41708771.jpg

BURSA'DA DA TANZİM SATIŞA BAŞLIYORUZ

Bunlar bize dövizle faizle saldırdılar hiçbir şey olmdı. Şimdi de domates patlıcan biber bunlarla saldırıyorlar. Biz de karar aldık dedik ki tanzim satışlarımızı kuruyoruz. Birazdan oturacağız konuşacağız. Bursa'da da başlıyoruz. Bursamızda da aynı şeyi yapacağız. Marketler rahatsız oluyorlar kusura bakmayın. Çıkmış birileri ne diyor bu diyor serbest piyasaya ters. O serbest piyasa haftalık ürünlerle alakalı değil o kalıcı ürünlerle ilgili. Buzdolabı çamaşır makinesinde yaparsan doğrusun. Fiyatlar yarıya indi daha da inecek. Bursa'da bugün 3 yerde tanzim satış noktası faaliyete geçiyor. Yakında bu 10 rakamına ulaşacak. Bakliyat temizlik ürünleri için de aynı uygulamaya geçiyoruz.

19-02/15/20190215_2_34961459_41708195.jpg

ORAYA BETON YIĞINLARINI NASIL SOKARSIN?

Nevşehir'de peribacalarının orada otel yapıyor ya. Şu hale bak sen ne denli böyle kalkıp da peribacalarının oraya beton yığınlarını sokarsın ya? Kültür Turizm Bakanımı aradım anında hemen müdahalesi yapıldı Vali beyle de görüştüm ertesi gün yıkım başladı. Dedim ki ne kadar buralarda kaçak göçek yapı varsa peribacalarının olduğu bölgede bunların hepsini yıkacaksınız seçimden sonra da ben oradayım. Yıkım başladı şu anda.

YAPTIRIM TEHDİTLERİNE HİÇBİR ZAMAN ALDIRMAYACAĞIZ

Bize yapılan yaptırım tehditlerine hiçbir zaman aldırmayacağız. Önümüzü Malazgirt'te kesebildiler mi? Bu milletin önünü Çanakkale'de darbelerle cuntalarla kesemeyenler emin olun bundan sonra da kesemeyeceklerdir. Artık eski Türkiye yok. Fırat Kalkanı'nda gereğini yaptık Zeytin Dalı'nda İdlib'de de gereğini yaptık inşallah Münbiç'de de bunu yapacağız.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN