Cumhurbaşkanlığına sürpriz aday! Adaylık tartışmalarına canlı yayında son noktayı koydu

Cumhurbaşkanlığına sürpriz aday! Adaylık tartışmalarına canlı yayında son noktayı koydu

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça hangi isimlerin aday olacağı merak konusu oldu. Özellikle muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak merakla bekleniyor. Kulislerde birçok ismin adı dolaşırken çarpıcı bir isimden adaylık açıklaması geldi. Halk TV ekranlarında konuşan ve "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız" sorusuna cevap veren Ersan Şen, "Aday olabilirim, daha iyisini yaparım" açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Ersan Şen Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? İşte detaylar...

Seçimlere kısa bir süre kaldı. Hükümetin adayı belli ancak muhalefet tarafında henüz net bir aday çıkartılmadı. Kulislerde birçok ismin adı geçerken adaylıkla ilgili flaş bir açıklama geldi. Açıklamalarıyla sosyal medyada sık sık gündem olan Ersan Şen, aday olacağını açıkladı. Canlı yayında konuşan Şen, aday olması durumunda daha iyisini yapacağını da söyledi.

MUHALEFETİN CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM OLACAK?

'Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' sorusu gündemde en çok tartışılan konu olurken birçok önemli simin adı geçmekte. Cumhuriyete Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ismi öne çıkmakta. Ancak beklenmedik bir isimden adaylık çağrısı geldi.

k554554-3.jpg

CANLI YAYINDA ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

Halk TV ekranlarında konuşan Ersan Şen açıklamalarıyla bomba etkisi yarattı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda görüşlerini bildiren Ersan Şen aday olacağını duyurdu. Ersan Şen açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Ciddi bir görüşme yapmadım. İki cümle söyleyeyim. Hiçbir şeyden çekinmem, öyle bir kompleksim yok. Kendimi de aşağı görmem. Neşat Ertaş'ın dediği gibi halk seni bir yere götürür o yerden alır. Eğer götürürse götürür, eğer bu olursa ve çoban ateşleri yanarsa bizim de bir yerimiz varsa halk götürürse o yere gideriz.

k6565656565.jpg

"DAHA İYİSİNİ YAPARIM"

Daha iyisini yaparım onu da söyleyeyim. Ben bu ülkenin değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bunun için halkın istediği desteği lazım. Çoban ateşlerini yakan ben olurum başkası olur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN