Davutoğlu: Bu gidişe itirazımız var

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan yayınladığı video ile Erdoğan'ın geçmişte söylemiş olduğu sözlerini hatırlattı. Davutoğlu, Erdoğan'ı kendi sözleri ile eleştirirken "Sevgili AK Partili kardeşlerim bakın sayın Erdoğan ne söylüyor: "Eğer o fikre, o düşünceye, o ilkeye o lider layık olarak hareket etmiyorsa, O'nun peşinde bu milletin gitmesi diye bir kayıt söz konusu değil. Böyle bir mecburiyeti de yok!" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmişteki sözlerini hatırlatarak eleştirdi.

Davutoğlu mesajında "Sevgili AK Partili kardeşlerim bakın sayın Erdoğan ne söylüyor:

"Eğer o fikre, o düşünceye, o ilkeye o lider layık olarak hareket etmiyorsa, O'nun peşinde bu milletin gitmesi diye bir kayıt söz konusu değil. Böyle bir mecburiyeti de yok!" diyerek paylaştığı mesajda Davutoğlu 'bu gidişe itirazımız var' dedi.

'İSTİKAMETTEN SAPTIĞIMIZ ZAMAN SAKIN HA BİZE DESTEK VERMEYİN'

Davutoğlu'nun yayınladığı videoda ise Erdoğan'ın yıllar önce söylediği "Adaletle yürüdüğü sürece halkının hizmetinde olduğu sürece bize destek verin ama biz istikametten saptığımız zaman sakın ha! bize destek vermeyin. Biz halkımızı liderlerin kulları olarak görmüyoruz böyle bir şeyi de kabul etmiyoruz" sözlerine yer verildi.

'AK PARTİ'YE BİR DAKİKA DEMEK GEREKİYORDU'

Davutoğlu, "Ama birileri o dava adına hareket ederken o davanın bütün değerlerini kenara iterse durun kalabalılar deriz, Ak Parti'ye bir dakika demek gerekiyordu bir dakika durun bölmeyecektik ,birleştirecektik parçalamayacaktık vicdanları... Mülk bir grubun elinde birikmesin dedik bu inandığımız kutsal kitabın hükmüydü" şeklindeki sözlerini de videolu paylaşımında aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN