Davutoğlu 'insanlar usandı' diyerek tepki gösterdi: Halk artık doğrudan eleştiriyor

Davutoğlu 'insanlar usandı' diyerek tepki gösterdi: Halk artık doğrudan eleştiriyor

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, katıldığı bir programda insanların kibirden usandığını söyledi. "Halk artık açık bir şekilde iktidarı ve Cumhurbaşkanı'nı doğrudan eleştirip 'kurtarın bizi' diyor" dedi.

Deniz Olgun ile Gündem programının konuğu olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Halkın artık açık bir şekilde iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdiğini söyleyen Davutoğlu, "Halk 'bizi kurtarın' diyor" dedi.

"Halk, kafasına çay fırlatılmasından, kibirden, 'güç bende ve bunu sonuna kadar kullanacağım' intibaı verilmesinden usandı. Herkes de bunu söylüyor" diyen Davutoğlu, iktidara geldikleri takdirde ilk yapacakları işleri de şöyle sıraladı:

Bir kere kamu alımlarında adaletsizliği gidereceğiz. İki, özel sektöre genç istihdamı yaptıkları anda teşvikler vereceğiz. Genç girişimciler, genç çiftçiler ve genç esnaflara hibe vereceğiz. Bunu Başbakanlığım döneminde başlatmıştık, durdurdular."

'HALK, SEÇİM ADİL YAPILABİLECEK Mİ? DİYE SORUYOR'

Ekonominin gidişatına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu, şu andaki kadar yüksek enflasyon, yüksek faiz ve yüksek kurun olduğu yerde kimsenin rahat edemeyeceğini vurguladı.

"32 milyon vatandaş kredi borçlusu. Bu insanlar, aileleri rahat edebilir mi?" diye soran Davutoğlu, halkın ilk defa "Seçim adil yapılabilecek mi?" diye de sorduğunu aktardı.

'HEPİMİZİN MAL BEYANI ORTADA'

Partisine ilişkin ise "Gelecek Partisi'nin farkı şu, bizim aramızda devletin içine girmiş, tecrübe edinmiş ve tertemiz çıkmış bir kadro var. Hiçbir yolsuzluk ithamıyla karşı karşıya kalamayacak kadar temiz, hepimizin mal beyanı ortada" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN