Davutoğlu: 2016'da 50 milyardı şimdi 150 milyar

Davutoğlu: 2016'da 50 milyardı şimdi 150 milyar

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Van’da STK, Kanaat Önderleri ve basın ile bir araya geldi. Davutoğlu Türkiye'nin ekonomi gündemini değerlendirirken "Türkiye'nin 2016 yılında toplam faiz harcaması 50 milyar lira idi, şu anda 190 milyar. Cumhurbaşkanı güya faizle mücadele ediyor. Bir de faize karşı ayet - hadis okuyarak mücadele ediyor. Cumhuriyet tarihinin en faizci lideri Erdoğan" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Van’da STK, Kanaat Önderleri ve basın ile bir araya geldi.

Van ziyareti ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Davutoğlu, Erciş'te ve Van yüreğime altın harflerle yazılmıştır dedi. Davutoğlu, "Biz halktan korkup kaçan olmadık hiç bir zaman" diyerek konuştu.

Başbakanlığı döneminde hiç bir sokağa, caddeye isminin verilmesini istemediğini belirttiğini söyleyen Davutoğlu, "Biz adlarımızı sokaklara, bulvarlara değil, adımızı milletin kalbine yazmaktan başka hedefimiz olmamıştır" dedi.

Davutoğlu, düzenlediği ziyaretlerde posterlerinin, afişlerinin indirildiğini ifade ederken, Çaldıran'da özel mülklerde bile pankartlarımız indirilmiş, ve her yere Erdoğan'ın resimleri asılmış" dedi. Davutoğlu, Vanlılara bu yapılanlara üzülmemesi gerektiğini söyleyerek "bizim ismimiz yazılmaz kendimiz yazılırız, resmimiz olmaz kendimiz geliriz" diye ekledi.

Davutğlu, "Bir ülkeyi yönetenleri bekleyen felakat hasımları değil, o ülkenin yöneticileirnin halktan kopması, halkın yaşadığı şartları bilmemesidir" dedi.

Ekonomi gündemini de değerlendiren Davutoğlu, "Türkiye'nin 2016 yılında toplam faiz harcaması 50 milyar lira idi, şu anda 190 milyar. Cumhurbaşkanı güya faizle mücadele ediyor. Bir de faize karşı ayet - hadis okuyarak mücadele ediyor. Cumhuriyet tarihinin en faizci lideri Erdoğan" dedi.

Öte yandan Davutoğlu, sözlerine "Türkiye'deki ekonomik krizin iki sebebi var; Bir: Cehalet, İki: Yolsuzluk" diye de ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN