Davutoğlu'ndan Jandarma Komutanı'na tepki: Amedspor'u hedef göstermesi provokasyondur

Davutoğlu'ndan Jandarma Komutanı'na tepki:  Amedspor'u hedef göstermesi provokasyondur

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Afyonspor-Amedspor karşılaşması öncesi kullandığı ifadelerle gündem olan Afyon İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel'e "Terör hiçbir şehrimiz ve kulübümüzle ilişkilendirilemez. Kamu düzenini korumakla sorumlu olan bir yetkilinin Amedspor’u hedef göstermesi provokasyondur" dedi.

Afyon İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel'in bugün saat 19.00’da Hes İlaç Afyonspor’la karşı karşıya gelen olan Amedspor’a karşı kullandığı ifadeler gündem oldu.

Müsabaka öncesi Afyonsporlu oyuncuların antrenmanını ziyaret eden Kırgel, “Gönlümüz sizlerle. Sizin işiniz futbol oynamak. Siz de onu gerçekten güzel yapıyorsunuz. Geri kalanı bize bırakın. Gerçekten Afyon’un sizin kazanmanıza ihtiyacı var. Hele hele Mersin’de yaşadığımız o terör eyleminden sonra gönlümden geçeni söylüyorum: Şöyle bir 5-0 eze eze yenerseniz, buradan onları göndeririz” dedi.

Kırgel'in bu sözleri Hes İlaç Afyonspor'un resmi twitter hesabından yayınlandı. Söz konusu paylaşım tepkilerin ardından silindi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Jandarma Komutanı'nın sözlerine Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Terör hiçbir şehrimiz ve kulübümüzle ilişkilendirilemez. Kamu düzenini korumakla sorumlu olan bir yetkilinin Amedspor’u hedef göstermesi provokasyondur. Bu provokasyona kapılmadan maçı centilmence tamamlayan her iki takım oyuncularını ve Afyonlu hemşehrilerimi tebrik ediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN