Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması: Siyasi kutuplaşma geride kalmalı

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması: Siyasi kutuplaşma geride kalmalı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili eski Başbakan Davutoğlu'ndan da bir açıklama geldi. Davutoğlu "Bu vahim olay, siyasi kutuplaşma ve gerilimin bir an önce geride bırakılması gerektiğini çok açık bir şekilde ortaya koymuştur" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'daki şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan da bir açıklama geldi. 

Twitter'dan açıklama yapan Davutoğlu, 'Siyasi kutuplaşma geride kalmalı' çağrısı yaptı:

"Dün Hakkari'de verdiğimiz dört şehidimiz ülkemizin her hanesinde yürekleri yaktı. Ailelerine ve milletimize taziyelerimi iletiyorum. Bu aziz millet bugüne kadar şehitlerini en zor zamanda bile metanetle defnetmeyi bilmiştir.

Acılarımızı provokasyonlara alet etmek isteyenlere izin veremeyiz. Şehidimizin Ankara'daki cenazesinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyorum.

Bu vahim olay, siyasi kutuplaşma ve gerilimin bir an önce geride bırakılması gerektiğini çok açık bir şekilde ortaya koymuştur. Başta siyasi liderler olmak üzere bütün siyasi ve toplumsal kesimleri, sağduyuya, her türlü teröre karşı omuz omuza vermeye, demokratik düzen içerisinde hareket etmeye ve kutuplaştırıcı siyasi söylemlerden uzak durmaya davet ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN