Davutoğlu'ndan Salda Gölü ve Kaz Dağları açıklaması: Tüm tarafların görüşü alınmalıdır

Davutoğlu'ndan Salda Gölü ve Kaz Dağları açıklaması: Tüm tarafların görüşü alınmalıdır

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kaz Dağları ve Salda Gölü'nde yapılması planlanan çalışmalara tepki gösterdi. Davutoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Salda Gölü ve Kaz Dağları başta olmak üzere cennet vatanımızın her köşesinin korunması için tüm tarafların görüşü alınmalıdır'' ifadelerini kullandı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kaz Dağları ve Salda Gölü'nde yapılması planlanan çalışmalara sosyal medyadan tepki gösterdi.

'TÜM TARAFLARIN GÖRÜŞÜ ALINMALIDIR'

Ahmet Davutoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çevre, tek taraflı icraatlarla adım atılacak en son konudur. Yaşadığımız doğa herkesin ortak mülkiyetidir ve ilgili politikalarda mümkün olan en geniş katılımla strateji belirlenmesi bir zorunluluktur.

Salda Gölü ve Kaz Dağları başta olmak üzere cennet vatanımızın her köşesinin korunması için tüm tarafların görüşü alınmalıdır. Çevre konusunda verilen sözlere toplumun güvenmemesi üzerinde ise sorumluluk sahiplerinin dikkatle düşünmesi gerek'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN