Defne Belediyesi'nden heyelana karşı taş duvar çalışması

Defne Belediyesi'nden heyelana karşı taş duvar çalışması

Hatay'ın Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların can güvenliğini koruma amaçlı taş duvar yapım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Defnelilerin ihtiyaçlarına karşılık veren düzenlemeler kapsamında son olarak Aşağıokçular Mahallesi Yeni Emniyet Müdürlüğü arkasında taş duvar çalışması gerçekleştirdiklerini duyurdular.

Olası heyelan riskinin önüne geçmek için taş duvar çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden ekipler, vatandaşların can ve yol güvenliklerini sağlamak adına güvenlik bandı oluşturdukları taş duvarların kent estetiğine de katkı sağladığını dile getirdiler.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eğimli arazilerde meydana gelebilecek kaymaları önlemek için ihtiyaç duyulan noktalarda taş duvar örme çalışmalarını sürdüreceklerinin bilgisini verdiler.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN