Demokrat Parti 23 Haziran seçimlerine katılmayacak

Demokrat Parti 23 Haziran seçimlerine katılmayacak

Demokrat Parti, 23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine katılmama kararı aldı

Demokrat Parti, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimlerine katılmayacak.

Demokrat Parti 31 Mart'ta yapılan seçimlerde Ersan Gökgöz'ü aday göstermişti. Gökgöz 22 bin 544, yani geçerli oyların yüzde 0,26'sını almıştı.

GENEL BAŞKAN UYSAL DUYURDU

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine katılmayacaklarını açıkladı.

Uysal, sosyal medya hesabından, "Demokrat Parti olarak YSK tarafından iptal edilen ve 23 Haziran'da yenilenecek olan, adeta '2. tur' hüviyetindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine hem teşkilatımız hem de yetkili kurullarımızda yaptığımız değerlendirmeler neticesinde katılmama kararı almış bulunmaktayız." paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN