Denizli Cumhurbaşkanlığı seçimi oy oranı! Seçim 2018 Denizli sonuçları: Cumhur İttifakı oy oranı ne?

Denizli Cumhurbaşkanlığı seçimi oy oranı! Seçim 2018 Denizli sonuçları: Cumhur İttifakı oy oranı ne?

Denizli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve oy oranları açıklanmaya başladı. Peki Cumhur İttifakı Millet İttifakı Denizli oy oranları ne? 24 Haziran Genel seçimlerinde Denizli'den hangi parti ne kadar oy oranına ulaştı? Kaç milletvekili çıkardı? Tüm detaylar Denizli seçim sonuçları 2018 haberimizde ve KARAR SEÇİM 2018 sayfamızda...

Denizli cumhurbaşkanlığı seçimi oy oranı kaç oldu? Partiler kaç milletvekili çıkardı? Denizli seçim sonuçlarında son durum nedir? Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili genel seçimlerinden ilk oylar gelmeye başladı. Denizli'de 24 Haziran Pazar günü yaklaşık 650 bin seçmen sandık başına giderek oy verme işlemlerini tamamladı ve sonuçları beklmeye başladı. Seçimin tamamlanmasının ardından YSK'ya teslim edilen oylar sayılmaya başlandı. Peki Denizli cumhurbaşkanlığı seçimi oy oranları kaç oldu? AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve diğer partiler kaç milletvekili çıkardı? 2018 Genel Seçimleri'nden son dakika gelişmeleri, Denizli seçim sonuçlarını ve oy oranlarını karar.com'dan takip edebilirsiniz.

DENİZLİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ OY ORANI

Denizli Cumhurbaşkanlığı seçimi oy oranları belli oldu.Tüm Türkiye 24 Haziran Pazar günü yapılan seçime kilitlendi. Denizli'de hangi partiye daha çok oy çıktığını, partilerin milletvekili dağılımlarını ve detaylı seçim sonuçlarını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığı'na gönderilen oy sandıklarının sayımına başlandı ve ilk sonuçlar açıklanıyor. Denizli'den AK Parti mi yoksa CHP mi birinci parti çıktı? Vatandaşların merak ettiği bu sorunun yanıtını ve seçim sonuçlarına dair tüm ayrıntıları karar.com'dan görebilirsiniz.

18-06/21/denizli-1529581755.jpg

DENİZLİ 1 KASIM-7 HAZİRAN SEÇİM SONUÇLARI NE OLMUŞTU?

1 Kasım Denizli seçim sonuçlarına göre, AK Parti %45,5 oy alarak 4 milletvekili, CHP ise %34,3 oy alarak 2 milletvekli çıkarmıştı. Denizli 7 Haziran 2015 seçim sonuçlarında ise AK Parti %39,55 , Cumhuriyet Halk Partisi %35,17 , Milliyetçi Hareket Partisi %18,34 ve Halkların Demokratik Partisi %3,8 oy oranları ile Denizli ilinde en çok oy oranına sahip partiler olmuştu. 1 Kasım Denizli seçim sonuçlarına göre MHP'Nin yüzde 18,3 oyunun bulunduğu kentte, İYİ Parti ve baraj sorunu olmayan Saadet Partisi'nin yüzde kaç oy alacağı sorusunun cevabı bu tabloyu değiştirebilir. 

 18-06/21/denizli-1529581718.jpg

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2018

Cahit Özkan

Şahin Tin

Ahmet Yıldız

Nilgün Ök

Hasan Oymak

Mustafa Semerci

Dilek Çevik

Adem Kayar

DENİZLİ CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Gülizar Biçer Karaca

Kazım Arslan

Haşim Teoman Sancar

Ünal Karaosmanoğlu

Özgür Savaş Bayar

İlhan Özcan

Şeniz Doğan

Bilgehan Burgul

DENİZLİ MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Emin Haluk Ayhan

Mehmet Uz

Ferudun Ünal

Gülay Özcan

Mehmet Altıntaş

Ferudun Giresun

Emrah Kozak

Şule Ocaklıoğlu

DENİZLİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Yasin Öztürk

Şule Türkarslan

Nafiz Öz

Temel Başbuğ

Mehmet Ali Uzakgider

Zeynep Sözeri

Murat Güngör

Hüseyin Köseoğlu

DENİZLİ SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Ahmet Eryılmaz

Taner İzgi

Sevil Aktaş

Abdullah Özeren

Halil İbrahim Varol

Mehmet Ali Sezer

Mehmed Said Topuz

Kudret İlhan

DENİZLİ HDP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Şerife Yıldırım

18-06/21/erdogan-denizli-mitingi.jpg

ERDOĞAN'IN DENİZLİ MİTİNGİNDE İLGİNÇ ANLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli mitinginde ilginç anlar yaşanmıştı. Erdoğan'ın konuşmasının bir bölümünde 'Ödemiş seninle gurur duyuyor' sloganları yükseldi. Bunun üzerine Erdoğan, kalabalığa ‘Bak bu işler çalışma işi. Şimdi biz İzmir’de değiliz. Neredeyiz? Sorusunu yöneltti. Kalabalık uzun süre ‘ödemiş seninle gurur duyuyor’ sloganı attı. Erdoğan kalabalığa gülerek ‘Ya arkadaşlar Denizli’de de mi Ödemiş var? Bunu ben şimdi sayın başbakana söylerim o size gereğini halleder inşallah’ diye konuşmasına devam etti.

ERDOĞAN DENİZLİ DAHİL 27 GÜNDE 35 MİTİNGİ YAPTI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim kampanyası boyunca 32 il, 3 ilçe olmak üzere toplam 35 mitinge katıldı.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi partiler yoğun bir mesai yaptı.

AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Nisan'da açıkladığı erken seçim kararının ardından kampanya sürecine başladı.

Erdoğan, erken seçim kararının verilmesinin ardından 20 Mayıs'ta Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin (UETD) 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılarak Avrupalı vatandaşlarla Bosna Hersek'te buluştu. Erdoğan, bu toplantı ile yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik seçim mesajlarını Saraybosna'dan verdi.

AK Parti tarafından, 24 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan'ın katılımıyla Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

Erdoğan, partisinin ilk mitingini 26 Mayıs'ta Erzurum'da yaptı. Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım da partisinin Erzurum mitingine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kampanya boyunca Erzurum, Isparta, Balıkesir, Malatya, Adıyaman, Konya, Aksaray, Diyarbakır, Sakarya, Zonguldak, Muğla, Mersin, Hatay, Kayseri, Nevşehir, Ankara, Denizli, Kocaeli, Niğde, Bursa, Eskişehir, Trabzon, Rize, Yalova, Antalya, İstanbul, Ordu, Samsun, Van, Adana, Şanlıurfa ve Mardin mitinglerine katıldı.

Bugün yapılacak Kahramanmaraş ve Gaziantep mitingleriyle toplam 34 il mitingine katılmış olacak Erdoğan, Akhisar, Ereğli ve Çorlu'da düzenlenen ilçe mitinglerinde de vatandaşlara hitap etti. Erdoğan'ın, 22 ve 23 Haziran'da katılması planlanan İstanbul ilçe mitingleriyle seçim çalışmalarını tamamlaması öngörülüyor.

Ramazan ayında çok sayıda iftar programına katılan Erdoğan, ilk iftarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 16 Mayıs'ta şehit yakınlarıyla yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 19 Mayıs'ta başarılı sporcular, bilim alanında uluslararası düzeyde başarı elde etmiş gençler, üniversite öğrencileri ve 81 ilden gelen gençlere iftar daveti veren Erdoğan, 22 Mayıs'ta eşi Emine Erdoğan ile orucunu Hüseyin Cahit Sargın adlı vatandaşın evinde açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kendileri için kurulan yer sofrasında ağırlandı.

Erdoğan, 26 Mayıs'ta İstanbul Emniyet Teşkilatı ile iftar yemeğinde bir araya gelirken, 29 Mayıs'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul'un Fethi Özel Programına katıldı.

Eski milletvekilleri, büyükelçiler, yabancı misyon temsilcileri, bilim insanları, kanaat önderleri, STK temsilcileri, maden işçileri ile iftarda buluşan, mahalle iftarlarına katılan Erdoğan, Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda şehit aileleri ve askerler ile iftar yaptı.

Göreve geldiği günden beri muhtarlarla sık sık bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 47. Muhtarlar Toplantısı'nı da ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdi. İftar organizasyonu şeklinde yapılan toplantı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bünyesinde yapımı tamamlanan sergi salonunda gerçekleştirildi. Erdoğan, daha sonra muhtarlarla sahur programında da bir araya geldi.

Öte yandan Erdoğan, 10 Haziran'da Kadir Gecesi münasebetiyle Esenler Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte vatandaşlarla buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Niğde mitinginin ardından Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine geçerek 15 Temmuz’un sembol isimlerinden Şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Haziran'da Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı'nın açılışını Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Sırbistan Cumhurbaşkanı Alexandar Vucic, Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko ile gerçekleştirdi. Erdoğan, TANAP davetlileriyle iftarda da bir araya geldi.

Erdoğan, 13 Haziran'da yapımı tamamlanan Ovit Tüneli ve bağlantı yollarının açılış törenine katıldı.

Bayramın ilk günü Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Sultançiftliği Merkez Camisi'nde kıldıktan sonra vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, 19 Haziran'da Adana programı çerçevesinde Çukurova Bölgesi sanayici ve iş adamlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Erdoğan, 18 Mayıs'ta Filistin halkına destek amacıyla Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Kudüs'e destek mitingine katıldı.

Aynı gün İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İslam Zirvesi Konferansı Olağanüstü Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde İstanbul Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Bir öğrencinin sosyal medya aracılığıyla yaptığı davete yine sosyal medya üzerinden, "Çayınız hazırsa geliyorum" diyerek karşılık veren Erdoğan, 1 Haziran'da Ankara Kredi ve Yurtlar Kurumu Hüseyin Gazi Yükseköğrenim Yurdu'nda gençlerle sahurda bir araya geldi.

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'ın sahur daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen gençlere sürpriz yaparak programa katıldı. Programdaki konuşması Twitter üzerinden canlı yayınlanan Erdoğan, gençlerin sorularını da yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun miting programı sırasında sosyal medya hesapları da etkin bir şekilde kullanıldı. Seçim sonrasına yönelik projelerine de sosyal medya paylaşımlarında geniş yer veren Erdoğan, katıldığı tüm mitinglerin ardından sosyal medya aracılığıyla vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı mitingler öncesinde vatandaşlara hitap edeceği tırda bulunan haritada o ilin üzerini raptiye ile işaretledi.

Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda 10 Haziran'da organize edilen sahur programına katıldı.

Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile katıldığı 5 miting dahil olmak üzere toplam 33 il mitinginde vatandaşlara buluştu. Yıldırım, şu ana kadar İstanbul'da 5, İzmir'de ise 3 ilçe mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Yıldırım, partisinin Siirt, Şırnak, Giresun, Elazığ, Batman, Bolu, Düzce, Kastamonu, Karabük, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan, Bitlis, Muş, Edirne, Kırklareli, Uşak, Çankırı, Kırıkkale, Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Tokat ve Sivas mitinglerinde vatandaşlara seslendi.

Denizli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve oy oranları açıklanmaya başladı. Peki Cumhur İttifakı Millet İttifakı Denizli oy oranları ne? 24 Haziran Genel seçimlerinde Denizli'den hangi parti ne kadar oy oranına ulaştı? Kaç milletvekili çıkardı? Tüm detaylar Denizli seçim sonuçları 2018 haberimizde ve KARAR SEÇİM 2018 sayfamızda...

DENİZLİ'DE DANDIĞA GİDEMEYEN VATANDAŞLARIN SANDIK AYAĞINA GİTTİ 

27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir ilk yaşanıyor. Oylarını sandıkların bulunduğu okullara gidip kullanamayacak durumda olan ve seçim öncesi İlçe Seçim Kurulları’na başvuru yapan engelli ve yatağa bağımlı vatandaşlar, evlerine getirilen seyyar sandıklarla oylarını kullandılar. Oylarını kullanmak için okullara gidemeyecek yatalak ve engelli vatandaşlar İlçe Seçim Kurulları’na yaptıkları başvuru sonrasında oylarını, evlerine getirilen seyyar sandıklarda kullandılar. Bu yıl Türkiye genelinde ilk kez uygulamaya koyulan seyyar sandık sistemiyle Denizli’de İlçe Seçim Kurulları yapılan başvuruları dikkate alarak il genelinde 21 seyyar sandık oluşturdu. YSK görevlileri, parti görevlileri ve güvenlik güçlerinden oluşan seyyar sandık ekipleri, İlçe Seçim Kurulları’na seçim öncesi başvuru yapan 195 yatalak ve engelli vatandaşın evlerini tek tek gezerek oylarını kullanmalarını sağladılar. Yatalak olduğu için oyunu kullanmaya okula gidemeyen ve yaptığı başvuru sonucunda oyunu seyyar sandıkta kullanan Mehmet Ali Erken (75), uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Oyumu evde kullandım ve kullandığım için de mutluyum. Sandık bana geldi. Allah devletimize zeval vermesin. Bu kadar iyilik bu kadar hizmet yapmış çok memnunum yani” dedi. Diğer yandan bir başka yatalak hasta Nevzat Sevil’in (67) oy kullanımı için Değirmenönü Mahallesi’ndeki evine gidildi. Yatalak ve engelli seçmenlerin oy verme işlemi diğer seçmenlerde olduğu gibi saat 17.00’ye kadar tamamlanacak.

İL İL 24 HAZİRAN CUMHURBAŞKANLIĞI VE 27. DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN