DEVA Partisi Çamur gazetesiyle gönderme yaptı: Çamur at izi kalsın

DEVA Partisi Çamur gazetesiyle gönderme yaptı: Çamur at izi kalsın

DEVA Partisi sosyal medya hesabından çıkardığı sanal ‘Çamur’ gazetesinin ilk sayfasını paylaştı. Gazetenin manşeti ve tüm haberlerinde Ali Babacan'ın eleştirildiği görüldü. DEVA Partisi yaptığı paylaşımda, "Partili medyaya bizden küçük bir destek" ifadelerini kullandı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) iktidara yakın medyayı tiye alan bir paylaşım yaptı.

DEVA'nın sosyal medya hesabından "Partili medyaya bizden küçük bir destek" başlığıyla paylaşılan "Çamur" isimli 'sanal gazetede' manşette 'Babacan yine abarttı' başlığıyla bir haber yer aldı. Haberde, DEVA Partisi lideri Babacan'ın fahiş kira artışları ve yurt yetersizliği konularında 'asılsız ve abartılı söylemlerini' tekrar ettiği belirtildi.

amur.jpg

Gazetedeki diğer haberlerin başlıkları da iktidar medyasında sık kullanılan ifadeler ve kalıplar kullanılarak verildi: 'Sen kimin maşasısın?' 'DEVA'nın arkasında kimler var?' 'Babacan'dan skandal paylaşım', 'Babacan yine kışkırttı'

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN