Devlet Bahçeli: Belediye imkanlarını katillere sunmanın bedeli herkese aynıdır

Devlet Bahçeli: Belediye imkanlarını katillere sunmanın bedeli herkese aynıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üç büyükşehir belediye başkanının görevden uzaklaştırılmasıyla alakalı, "Belediye imkanlarını Mehmetçik katillerine sunmanın, Anayasa ve kanunları yok saymanın, sandıktan çıkan oy ve desteği yanlışa yormanın ahlaken ve hukuken bedeli herkes için bir ve aynıdır" dedi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, Kıran Operasyonu ile ilgili, "Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe Operasyonu ile eş zamanlı ve koordineli şekilde yürütülen geniş çaplı Kıran Operasyonu sayesinde terörün köküne kıran girecektir. Ne demokrasi, ne özgürlük, ne de insan hak ve hukuku terörün banisi ve bahanesi olamayacaktır." ifadelerini kullandı.

"SUÇ İŞLEYEN KİM OLURSA SONUCUNA KATLANIR"

İçişleri Bakanlığının kararıyla üç büyükşehir belediye başkanının görevden alınması ve yerlerine kayyum atanması konusuna değinen Bahçeli, "Kanunların açıkça suç saydığı bir fiili kasten ve taammüden işleyen kim olursa olsun bunun sonuçlarına katlanmak durumundadır. Belediye imkanlarını Mehmetçik katillerine sunmanın, Anayasa ve kanunları yok saymanın, sandıktan çıkan oy ve desteği yanlışa yormanın ahlaken ve hukuken bedeli herkes için bir ve aynıdır. Sandık, seçim, demokrasi suç ve suçluların sığınak ve barınağı görülemeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı unvanlarını taşıyanların PKK’nın değirmenine gafilce su taşımaları tarifi olmayan bir tükenmişlik ve gayretkeşliktir" şeklinde konuştu.

İMAMOĞLU'NA GÖNDERME

İstanbul'da yaşanan sel felaketi sırasında Bodrum'da tatilde olmasıyla eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorumda bulunan MHP Lideri, "İstanbullu kardeşlerimi yüzüstü bırakıp yatlarda sefa süren bir şahsın görevden uzaklaştırılan belediye başkanlarına destek açıklaması millete, milli şerefe haksızlık ve hakarettir" dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN