Dicle Üniversitesi 149 akademik personel başvuru şartları neler? DÜ akademik personel alacak

Dicle Üniversitesi 149 akademik personel başvuru şartları neler? DÜ akademik personel alacak

Dicle Üniversitesi (DÜ) 149 akademik personel alımı yapacağını duyurunca, başvuru tarihleri ve şartları da merak ediliyor. Diyarbakır’da faaliyetlerine devam eden DÜ, farklı fakülte ve meslek yüksek okullarında görev alacak 149 akademik personel alımı yapacak. Konuyla ilgili gelişmeler haberimizde…

Diyarbakır'da eğitim faaliyetlerine devam eden Dicle Üniversitesi (DÜ) farklı fakülte ve meslek yüksek okullarında görevlendirmek üzere 149 akademik personel alımı yapacak. Söz konusu personel alımı Doktor Doçent, Öğretim Üyesi ve Profesör unvanlarında olacak. Peki Dicle Üniversitesi 149 akademik personel alımı başvuru şartları ve tarihleri ne? İşte detaylar…

Dicle Üniversitesi'nin Devlet Personel Başkanlığı'ndan paylaşılan ilan özetle şu şekilde;

Üniversitenin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen koşulları sağlayanlar öğretim üyesi olarak alınacak.

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Başvuru süresi, ilanın yayım tarihinin ardından ilk iş gününden başlamak üzere 15 (onbeş) gün olarak belirlenmiştir. Kadrolara başvuruda bulunan adayların başvurularının üniversite senatosu tarafından kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan ve (http://www.dicle.edu.tr) adresindeki “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi” koşullarına uygun olması şartı aranıyor. Bu kriterlere uygun olmayan başvurular reddedileceği belirtiliyor.

19-08/08/dicle-universitesijpgg.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Profesör kadroları daimi statüde olduğu vurgulanırken, adayların; başvurulan anabilim dalını ve başlıca araştırma eserini de belirttikleri dilekçelerine ekleyecekleri, öğrenim belgeleri, doçentlik belgesi, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, puanlar çizelgesi, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan çalışmalarının 1 takımını dosya halinde; dosyadaki tüm bilgi ve belgeleri de pdf formatında 5 adet taşınabilir belleğe aktararak Rektörlüğün Personel Daire Başkanlığına şahsi olarak başvurmaları istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN