Didem Didar Balcı olayı nedir, neden gündem oldu?

Didem Didar Balcı olayı nedir, neden gündem oldu?

Didem Didar Balcı olayı ne demek? Twitter üzerinden genellikle doktorlara yapılanlara "doktor" etiketiyle açıldığını görmüştük. Bu defaysa doktor etiketi "Didem Didar Balcı"nın hakaretlerinden dolayı açıldığı görüldü. Twitter Didem Didar Balcı gündem olma nedeni nedir? Sorusunun cevabı ve konula alakalı daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Twitter üzerinde "didemdidarbalcı" etiketi açıldığı görüldü ve bu isime özel olarak birden fazla yorum yapıldı. Videosu gündeme bomba gibi gelen Didem Didar Balcı, hastasıyla bir tartışma içerisinde olduğu videoda görüldü. Soru sormakta olan hastasına karşı Balcı;

"İşim var sana ne, sana hesap mı vereceğim, sen kimsin?" ifadelerine yer verdiği görüldü. Sonrasında yardımcı olmak ve tartışmaya son vermek amacıyla olaya dahil olan bir kadın hastayaysa, "niye dokunuyorsun bana, dokunamazsın bana. Karışma ya sana ne, bu ne manyaklıktır doktora dokunmak konuşmak falan." Dediği videoda görüldü.

Olay yerinden uzaklaşan kadına Balcı; "Seni mahkemeye veririm görürsün, 10 bin lliran varsa ödersin görürsün." Şeklinde bağırarak sesini duyurmaya çalıştı.

TWİTTER DİDEM DİDAR BALCI NEDEN GÜNDEM OLDU?

Hasta kadının soru sorması sonrasında vermiş olduğu cevaplar ve bağırmalarından dolayı Dr. Didem Didar Balcı, Twitterın gündeminde yer aldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN