Dikkat AÖF Kayıt yenileme bu hafta başlıyor | Kayıt yenileme ücreti ne kadar?

Dikkat AÖF Kayıt yenileme bu hafta başlıyor | Kayıt yenileme ücreti ne kadar?

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) üzerinden iktisat ve işletme okuyanlar için 2019-2020 Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri başlıyor. Peki kayıt yenileme tarihleri ne zaman? AÖF katkı payı ödemeleri hangi bankalara yapılacak? ATM üzerinden katkı payı ödemesi yapılabilir mi? AÖF 2019-2020 Bahar Dönemi katkı payı ne kadar? Ayrıntılar haberimizde...

AÖF üzerinden iktisat ve işletme okuyanlar için 2019-2020 Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri başlıyor. Kayıt yenileme tarihleri ne zaman? AÖF katkı payı ödemeleri hangi bankalara yapılacak? ATM üzerinden katkı payı ödemesi yapılabilir mi? AÖF 2019-2020 Bahar Dönemi katkı payı ne kadar? İşte detaylar...

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖF 2019-2020 Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri başlıyor. Açıköğretim Fakültesi iktisat, işletme fakülteleri için kayıt yenileme işlemi 17 Şubat’ta başlayacak ve 28 Şubat’a kadar devam edecek.

BANKALARA İLGİLİ ÖDEME YAPMAYANLARIN KAYITLARI YENİLENMEYECEK

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir. Bahar Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecek.

20-02/16/a2.jpg

AÖF 2019-2020 KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit 220 lira, tekniker unvanı verilen programlarda ise alt limit 240 liradır.

HANGİ ÖĞRENCİ NE KADAR AÖF DÖNEM KATKI PAYI ÖDEYECEK?

Açıköğretim Fakültesinin ön lisans programlarında kayıtlı öğrencilerden program süresi sonunda (3’üncü yıldan itibaren) mezun olamayan öğrenciler Dönem Öğrenci Katkı Payı ödeyeceklerdir. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans programlarında kayıtlı öğrencilerden program süresi sonunda (5’inci yıldan itibaren) mezun olamayan öğrenciler Dönem Öğrenci Katkı Payı ödeyeceklerdir.

AÖF BAŞVURU FORMU İÇİN BURAYI TIKLAYIN

DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ders seçimi için 1 yarı yılda toplam 45 AKTS kredilik ders seçebilirler. Öğrenciler ders seçimini kayıt yenileme tarihleri içerisinde yaparlar ve sonradan seçtikleri derslere itiraz edemezler. Öğrenciler sorumlu oldukları derslerin tamamından başarılı olmadan mezun olamazlar. Öte yandan ders seçimi öğrencinin kendisi tarafından yapılacağından mazeretli ders ekleme işlemi yapılmayacaktır.

AÖF ÖDEMELERİ HANGİ BANKAYA YAPILACAK?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

20-02/16/a1.jpg

 

AÖF BÜROLARI MESAİ SAATİ

AÖF büroları mesai saati hafta içi 08.30 – 17.00 saatleri arasındadır. 12.00-13.00 saatleri arasında öğle tatiline girilir. AÖF büroları hafta sonu açık değildir. Öte yandan Ramazan ve Kurban Bayramlarında, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de de hizmet vermemektedir. AÖF çağrı merkezine 444 10 26 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN