Dilara Yıldız'ın katledildiği ana ait görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Tuzla'da, Dilara Yıldız'ın 10 Ocak tarihinde Oktay Dönmez tarafından ateşli silahla katledildiği anın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Dilara Yıldız'ın endişeli olduğu, zanlının bir anda yere doğru ittiği Dilara Yıldız’a peş peşe ateş ettiği ve polis ekiplerini görünce yere yatarak teslim olduğu yer alıyor.

Tuzla'da 10 Ocak 2021 tarihinde, avukat Dilara Yıldız'ı ateşli silahla katleden Oktay Dönmez, “tasarlayarak öldürme”, “silahla yağmaya teşebbüs”, “silahla cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'yi yasa boğan cinayete ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, bir restoranda Dilara Yıldız’ın Oktay Dönmez’in yanında oturduğu, karşılarında ise başka bir şahsın bulunduğu görülüyor.

Yıldız’ın endişeli bir ifadeyle ellerini yüzüne doğru götürdüğü, telefonla görüşen şüpheli Dönmez’in telefonu kapatıp bir anda ayağı kalktığı, Dilara Yıldız’ın şüpheliye engel olmaya çalıştığı, Dönmez’in Yıldız’ı yere doğru ittiği, yere düşen genç kadına peş peşe ateş ettiği görülüyor.

Bu sırada mekanda bulunan 2 şahsın da kaçarak uzaklaştığı, peşlerinden giden şüphelinin onlara doğru ateş ettiği, daha sonra polis ekiplerinin geldiğini fark eden şüpheli Dönmez’in yere doğru yüzüstü yatarak teslim olduğu yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN