Dışişleri Bakanlığı'nda görevli Ayşe Bektik tepkilerin ardından profilini güncelledi

Dışişleri Bakanlığı'nda görevli Ayşe Bektik tepkilerin ardından profilini güncelledi

Twitter profilinde hem Dışişleri Bakanlığı Personel hem de AK Parti Ankara Gölbaşı Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı yazan Ayşe Bektik, gelen eleştirilerin ardından profilini güncelledi.

Dışişleri Bakanlığı Personel Şefi Ayşe Bektik, Twitter'daki bilgilerine "AK Parti Ankara Gölbaşı Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı" yazmış ve sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Hem devlet kurumunda hem de siyasi bir partide görevli olması dolayısıyla eleştirilen Ayşe Bektik, tepkilerin ardından Twitter profilini güncelledi.

ayse-bektik.jpg

Profil fotoğrafını ve bilgilerini güncelleyen Ayşe Bektik, fotoğraf bölümüne yalnızca kendi fotoğrafını eklerken, çalışma yaşamı ile ilgili bölümü tamamen sildi. Konuya ilişkin bir açıklama ise yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN