DİSK'in 1 Mayıs planı hazır

DİSK'in 1 Mayıs planı hazır

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 1 Mayıs'ı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kovid-19 tedbirlerini gözeterek kutlayacaklarını açıkladı: Sınırlı sayıda katılımcıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakacağız ve saat 12.00'de burada basın açıklaması yapacağız.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili açıklama yaptı.

Çerkezoğlu, 1 Mayıs'ın dünyanın dört bir tarafında kutlandığını belirterek "1 Mayıs bizim açımızdan binlerce kilometre ötede, yüzünü hiç görmediğimiz sınıf kardeşlerimizle buluştuğumuz bir gündür. O yönüyle de son derece önemli. Pandemi koşullarında 1 Mayıs çalışmalarını biraz daha farklı alanlara taşımaya çalıştık" diye konuştu.

01-005.jpg

Çerkezoğlu, 1 Mayıs'ta sınırlı sayıda katılımcıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakacaklarını ve saat 12.00'de burada basın açıklaması yapacaklarını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN