Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı ön başvuru sonuçları sorgulama ekranı

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı ön başvuru sonuçları sorgulama ekranı

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı ön başvuru sonuçları kurumun resmi internet sitesinden açıklandı. Diyanet İşleri başkanlığı 9500 personel alımı yapacak. Diyanet İşleri Başkanlığı, 4-B sözleşmeli personel alımı ön başvuru sonuçlarını haberimizdeki linke tıklayarak sorgulayabilirsiniz. İşte 2019 personel alımı haberleri...

2019 DİB personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı ön başvuru sonuçları tam liste ve sorgulama ekranı haberimizde. 50 taban pun şartı ile Diyanet İşleri Başkanlığı 9500 personel alımı yapacak. Ön başvuruyu geçenler sözlü mülakatlara alınacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı, 4-B sözleşmeli personel alımı ön başvuru sonuçlarının detayları...

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, “Sınav Giriş Belgesi” ve T.C. Kimlik No’lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı, pasaport) biri ile birlikte sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde saat 08:30’da hazır bulunacaklar. Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacak. Nüfus cüzdanı ve pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecek.

19-02/22/dib-personel.jpg

19-02/22/dib-personel-alimi-sonuc.jpg

4 YIL SÜREYLE BAŞKA BİR YERE ATANAMAYACAKLAR

Sınav sonucu ataması yapılacak olan 9 bin 500 personel 4B statüsünde sözleşmeli olarak çalışacak.

Söz konusu personel 4 yıl süreyle başka bir yere atanamayacak. Aile birliği mazeretine bağlı yer değiştirmelerde istihdam edilenlerin eşleri bu personele tabi olacak.

Sözleşme gereği 4 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar talepleri halinde bulundukları yerde aynı unvandaki kadrolara atanacak. Bu şekilde atananlar, aynı yerde en az 2 yıl daha görev yapacak.

İlahiyat Fakültesi grubunda Kur'an kursu öğreticisi unvanında atanmaya hak kazananlar 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında, hafız gruplarında Kur'an kursu öğreticisi unvanında atanmaya hak kazananlar ise ağırlıklı olarak hafızlık eğitimi verilen Kur'an kurslarında istihdam edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN