Diyarbakır'da bazı caddeler trafiğe kapatıldı

Diyarbakır'da bazı caddeler trafiğe kapatıldı

Diyarbakır Valiliği, HDP eş genel başkanlarının katılımıyla E Tipi Cezaevi önünde yapılmak istenen basın açıklamasının hukuka aykırı olduğunu, bu nedenle cezaevi bölgesindeki 3 caddenin geçici olarak trafiğe kapatıldığını açıkladı.

​Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde bugün saat 14.00'te HDP eş genel başkanlarının katılımıyla yapılmak istenilen açıklama nedeniyle Diyarbakır Valiliği'nce cezaevi bölgesindeki 3 caddenin trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Yapılmak istenilen eylemin hukuksuz olduğu belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"26 Nisan 2019 günü saat 14.00 sıralarında E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde Halkların Demokratik Partisi genel başkanlarının katılımıyla basın açıklaması yapılacağı ve bu basın açıklamasına vatandaşlarımızın katılması amacıyla çağrılar yapıldığı sosyal medya paylaşımlardan anlaşılmıştır. Yapılması planlanan basın açıklaması tamamen hukuka aykırı ve kanunsuz eylem niteliğinde olup, meydana gelebilecek olayların önüne geçilebilmesi amacıyla bugün 13:30-16:00 saatleri arasında ilimiz Bağlar ilçesi Doç. Dr. Ahmet BİLGİN Bulvarı, Emek Caddesi ve Barış Caddesi geçici olarak trafiğe kapatılacaktır."

DİYARBAKIR/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN