Diyarbakır'da yarın okullar tatil mi? Diyarbakır Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?

Diyarbakır'da yarın okullar tatil mi? Diyarbakır Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?

Türkiye genelindeki yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. Diyarbakır'daki veliler ve öğrenciler de internet üzerinde, 14 Şubat Cuma günü kar tatili olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Diyarbakır'da yarın okullar tatil mi? Diyarbakır Valiliği kar tatili ile ilgili ne açıklama yaptı? Ayrıntıları sizler için derledik...

Diyarbakır'da okulların kar nedeniyle tatil olup olmadığı, öğrenciler ile veliler tarafından merak ediliyor. Peki yarın,14 Şubat 2020 Cuma günü kar tatili var mı?Diyarbakır Valiliği'nden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapıldı mı? İşte tüm merak edilenler....

DİYARBAKIR VALİLİĞİ'NDEN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI YAPILDI MI?

Diyarbakır Valiliği, yarın, 14 Şubat Cuma günü okulların tatil olup olmadığı hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Ancak yaşanan meteorolojik gelişmelere bağlı olarak, önümüzdeki saatlerde Diyarbakır'da yarın okulların tatil edildiği haberi gelebilir. Kar tatili ile ilgili yaşanan gelişmeler anlık olarak haberimizde yer alacak.

DİYARBAKIR'DA YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Veliler ve öğrenciler yarın için kar tatili haberi bekliyor. Peki yarın Diyarbakır'da hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, Diyarbakırda yarın en düşük hava sıcaklığının -8, en yüksek hava sıcaklığının ise 4 derece olması bekleniyor. Diyarbaxkır'da yarın için kar yağışı ise beklenmiyor.  

20-02/13/diyarbakir-hava-durumu.PNG
Diyarbakır'da 5 günlük hava durumu 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN