DMO, devlet kurumlarının ihtiyaçları için ihale açacak

DMO,  devlet kurumlarının ihtiyaçları için ihale açacak

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğü, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na 350 dizüstü bilgisayar, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'ne 5 milyon doz aşı alımı için ihale düzenleyecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Devlet Malzeme Ofisi (DMO), Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün ihtiyacı doğrultusunda 2 milyon doz pediatrik hepatit B, 1,5 milyon doz pediatrik hepatit A, 1,5 milyon doz kızamık-kızamıkçık-kabakulak aşısı alacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü için de 350 dizüstü bilgisayar alacak. Alımlar açık teklif usulüyle düzenlenecek ihaleyle gerçekleşecek.

DMO, ayrıca Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 adet otomatik vites turbo dizel 4x2 panelvan tipi özel donanımlı ambulans alacak.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan 1 bilgisayarlı tomogrofi cihazı için de ihaleye çıkılacak.

Teklifler 25 Ekim saat 12.00'ye kadar DMO'ya verilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN