Dominik'te öldürülen kameramana annesinden acı veda

Dominik'te öldürülen kameramana annesinden acı veda

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken, iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden 24 yaşındaki Alper Baycın'ın cenazesi baba ocağına getirildi. Anne Aynur Baycın'ın oğlunun fotoğrafını öperek söylediği "Annem çok güzel bakıyorsun. İyi ki doğurmuşum ben seni" sözleri ise yürekleri burktu.

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken 4 gün önce çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki Alper Baycın’ın cenazesi öğle saatlerinde, baba evine getirildi.

Baycın’ın yaşadığı eve boydan boya dev Türk bayrağı asılırken, yakınları helallik dilemek için taziye çadırında bekledi. Herkesin yakasında Alper Baycın’ın fotoğrafının yer aldığı görüldü.

18-07/02/aw433663_01.jpg

'İYİ Kİ DOĞURMUŞUM BEN SENİ'

Çadırda taziyeleri kabul eden anne Aynur Baycın, oğlunun fotoğrafını kucağına alıp okşayıp, öperek” Ne güzel çocuksun sen annem, bekletme annem, annecim. Annem çok güzel bakıyorsun. İyi ki doğurmuşum ben seni, herkese sevgi bıraktın sen. Sen herkese bir şeyler öğrettin annem. Şükürler olsun Rabbime böyle bir çok nasip ettin bize. Annem sen çok güzelsin. Böyle bir çocuk yok. Allah herkese nasip etsin ömrünü değil kendini” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

18-07/02/aw433663_06.jpg

Cenaze aracının gelmesiyle birlikte, hoca eşliğinde dua edildi ve helallik alındı. Alper Baycın’ın sözlüsü Yasemin Çelik’in de güçlükle ayakta durduğu gözlemlendi. Helalliğin ardından Baycın’ın yakınları ve arkadaşları Türk ve Fenerbahçe bayrağı açarak, cenaze namazının kılınacağı Muratpaşa Camii'ne doğru yürüyüşe geçti.

18-07/02/aw433663_08.jpg

Öğle namazı sonrası kılınacak namazın ardından Baycın’ın naaşı Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

ANTALYA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN