E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine nasıl giriş yapılır? E-Okul Veli Bilgilendirme Sisteminde neleri sorgulayabiliriz? E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile ilgili merak edilenler

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine nasıl giriş yapılır? E-Okul Veli Bilgilendirme Sisteminde neleri sorgulayabiliriz? E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile ilgili merak edilenler

E-okul veli bilgilendirme sistemi 2007 yılından beri kullanılıyor. Hem öğrenciler hem öğretmenler hem de velilerin erişim sağladığı bir sistem haline geldi. E-okul veli bilgilendirme sistemine nasıl giriş yapılır? E-okul veli bilgilendirme sistemi ile ilgili detaylar haberimizde!

E-okul sisteminde öğrencilerin aldığı notlar, devamsızlık bilgileri ve almış olduğu derslerin yazılı olduğu bir sistemdir. Veliler çocuklarını bu sistem üzerinden okuldaki durumunu takip edebilirler. E-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapmak ve daha fazlası için haberimizi inceleyebilirsiniz.

E-okul veli bilgilendirme sistemine nasıl girilir?

E-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapmak oldukça kolay. https://e-okul.meb.gov.tr/ adresinden giriş yapabilirsiniz. Öğrencinin TC kimlik numarası, okul numarasını girerek sisteme erişebilirsiniz. Müdür ve öğretmenler ise aynı web adresinden giriş yapabilirler. Kullanıcı ve adı şifre yeterlidir.

E-Okul veli bilgilendirme sistemine giremiyorum?

E-okul veli bilgilendirme sisteminde yoğunluktan dolayı bazen giriş yapılmıyor. Öğretmenlerin not giriş esnasında da yavaşlama söz konusu olabilir. Bu durumlarda bir kaç dakika bekleyip tekrar denerseniz giriş yapabilirsiniz.

E-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaparak neleri sorgulayabilirsiniz?

E-Okul öğrenci bilgileri; Duyurular, Not Bilgisi, Haftalık Ders Programı, Devamsızlık Bilgisi, Sınav Tarihleri, Aldığı belgeler, Ortalama Yükseltme Puanları, Yıl Sonu puanları, Meslek Lisesi İçin Alana Geçiş Sonuçları, Teknik Lise Geçiş Sonuçları Nakil Durumu ve E-Karne seçenekleri yer alıyor. Öğrenci ile ilgili tüm bilgileri burada görebilirsiniz.

E-Okul duyurular; Okul ile ilgili bir duyuruyu burada görmeniz mümkün.

E-Okul devamsızlık bilgisi; Öğrencilerin okula kaç gün gitmediğini, hangi günler okulda olmadığını görebilirsiniz.

E-Okul haftalık ders programı; Öğrencilerin haftalık ders programı ve saatleri görüntüleyebilirsiniz.

E-Okul sınav tarihleri; Burada öğrencinin sınav günleri ve saatleri yer alıyor. Burayı takip ederek çocuğunuza ders çalışma programı hazırlayabilirsiniz.

E-Okul aldığı belgeler; Öğrencinin yarı yıl ve yıl sonu aldığı belgeleri görüntüleyebilirsiniz.

E-okul yıl sonu notları; Öğrencilerin bütün bir yıl oyunca sınavlardan aldığı puanların ortalamasını görüntüleyebilirsiniz.

E-okul E-karne; Yıl sonunda verilen karnenin internet üzerinde görüntüleme yer alır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN