Edirne'de kaçak göçmen faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Edirne'de kaçak göçmen faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Edirne'nin Meriç ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan panelvan duvarına çarptı. Katliam gibi kazada 10 kaçak göçmen öldü, 30 kişi de yaralandı. Kapasitenin üzerinde kişi taşıyan araç, bir kez daha göz göre göre gelen faciayı ortaya koydu. Katliamla ilgili açıklama yapan Valilik "Araç ihtara uymayıp hızla kaçmış, merkezde bulunan ana kavşakta yolunu alamayarak bir dükkana çarpmıştır" ifadelerini kullandı.

Edirne’nin Meriç ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan panelvanın kaza yapması sonucunda 10 kişi yaşamını yitirdi, 30 kişi yaralandı.

Artezyen Caddesi’nde kimliği henüz tespit edilemeyen panelvan sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda araç duvara çarptı.

Kazada 10 kaçak göçmen öldü, 30 kişi yaralandı. Edirne Valisi Ekrem Canalp olay yerine giderek bilgi aldı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, yaşamanı yitirenler ise morga götürüldü. 

19-06/26/20190626_2_37067958_45590417.jpg

EDİRNE VALİLİĞİ: DUR İHTARINA UYMADI

Edirne Valiliği olayın ardından yaptığı yazılı açıklamada, kazada ölen kaçak göçmenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifa dilendi.

Açıklamada, "Meriç ilçemiz Büyük Doğanca Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen bir araca jandarma komutanlığı ekiplerimizce dur ihtarında bulunulmuştur. Araç ihtara uymayıp hızla kaçmış, merkezde bulunan ana kavşakta yolunu alamayarak bir dükkana çarpmıştır. Kazada 10 göçmen vefat etmiş, 30 göçmen ise yaralanmıştır" bilgisi verildi.

19-06/26/20190626_2_37067958_45590418.jpg

EDİRNE/AA
 

 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN