Edirne'de yerel gazeteye saldırıda 3 gözaltı

Edirne'de yerel gazeteye saldırıda 3 gözaltı

Edirne'nin Keşan ilçesinde günlük yayın yapan yerel gazete bürosuna silahlı saldırı ile ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne'nin Keşan ilçesi Büyük Cami Mahallesi'nde günlük bir gazetenin çalışma ofisine silahlı saldırı düzenlenmesinin ardından polis ekipleri çalışma başlattı. 

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüpheliler C.B, U.B. ve İ.Y'yi gözaltına aldı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden U.B. ve C.B. savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

İKİNCİ ARAMADA YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Şüphelilerden İ.Y. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak hakkında 'göçmen kaçakçılığı' suçundan yakalama kararı bulunması nedeniyle tutuklandı. 

Ekipler, ikinci aramada evinde silah bulunan C.B.'yi de yeniden gözaltına aldı. 

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Büyük Cami Mahallesi'nde 24 Kasım'da günlük bir gazetenin çalışma ofisine ateş açılmış, yedi kurşunun isabet ettiği ofisin camları kırılmış ve içerideki mobilyalar zarar görmüştü. 

EDİRNE/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN