Edremit'te su baskınlarına karşı önlem alınıyor

Edremit'te su baskınlarına karşı önlem alınıyor

Balıkesir'de Edremit Belediyesi, ilçe genelinde altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Kadıköy Mahallesi’nde bir kilometre yağmur suyu drenaj hattı döşeniyor.

Kadıköy Mahallesi’ndeki alt yapı problemini çözüme ulaştırmak için drenaj hattı çalışmasına süratle devam ediyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatı ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışma programına göre ekipler;  yağmur sularının taşkınlara sebebiyet vermemesi, yağmur sularının derelere deşarj edilebilmesi ve alt yapı eksiklerinin giderilmesi için Kadıköy Mahallesi’nde bir kilometrelik yeni drenaj hatları döşüyor.

20-02/04/edremit-belediyesi1.jpeg

1000 METRE VE 600'LÜK YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI

Kocaseyit Caddesi’nde yağmur suyu drenaj hattı ve menfez yapım çalışmaları kapsamında yaklaşık 1000 metre ve 600’lük yağmur suyu drenaj hattı döşenerek; bölgede yıllardır yağmur suyu hattı olmaması sebebiyle yaşanan mağduriyetlerin önüne geçilmesi hedefleniyor

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN