'Ejder meyvesi' tartışması karakolda son buldu

Antalya Muratpaşa'da ilginç bir olay yaşandı. Bir kadın ve bir gencin 'ejder meyvesi' tartışması karakolda bitti. İkilinin birbirlerini suçlama anları ve çığlıkların havada uçuştuğu kovalamaca görüntülere yansıdı.

İlginç olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Muratpaşa ilçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 2017 yılında Fatma K, ile M. D. isimli kişi bir serada ortak ejder meyvesi üretim işine girdi. İddiaya göre, 10 Haziran 2021 tarihinde M.D.’nin oğlu olduğunu söyleyen Doğan T. seraya gelip Fatma K’nin ödeme yapmadığını iddia ederek işin başına geçti. O tarihten bu yana ikili arasında ejder meyvesi ve sera konusunda tartışma yaşandığı ileri sürülürken, geçtiğimiz gün cep telefonu kamerasına yansıyan ilginç tartışma ortalığı karıştırdı.

“LÜTFEN YAKLAŞMA, KORKUYORUM”

Birbirlerini cep telefonu kamerasıyla kayda alan ikilide, Doğan T., Fatma K.’nın yanına giderek, “Şu anda can güvenliğim yok ve elinde çapayla bekleyen bir insan var. Ben meyveleri alacağım, can güvenliğim olmadığı için görüntü alıyorum. Şimdi alıyorum meyveleri ama korkuyorum. Aynı zamanda buranın sahibi babamla da iletişime geçtim. Bana yaklaşıyor. Lütfen yaklaşma, korkuyorum” sözleri sarf etti. Ardından üzerine doğru ‘İmdat’ çığlıklarıyla koşan Fatma K.’dan kaçmaya başlayan Doğan T.’nin "polis yok mu" sözleri de görüntülere yansıdı.