Ekranların bir zamanlar en çok izlenen ismiydi... Uzun zamandır yoktu... Son paylaşımı düşündürüyor! Reha Muhtar tehdit mi alıyor?

Ekranların bir zamanlar en çok izlenen ismiydi... Uzun zamandır yoktu... Son paylaşımı düşündürüyor! Reha Muhtar tehdit mi alıyor?

2002 tarihinde ekranlara veda eden Reha Muhtar'ın kariyerindeki hızlı düşüş gündeme gelirken ünlü televizyoncu gözlerden uzak hayat yaşamayı tercih etti. Sosyal medya üzerinden İsmail Hakkı Sunat'ın ölümüne dair paylaşım yapan Muhtar kafaları karıştırdı. Muhtar'ın tehdit aldığı haberleri gündeme gelirken ünlü televizyoncunun paylaşımı ise merak konusu oldu.

Bir zamanların ekran yüzü olan Reha Muhtar'ın ortadan kaybolması dikkatlerden kaçmazken tekrar adını duyuracak paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı. 7 yıl boyunca yaptığı program ile reyting rekorları kıran ünlü televizyoncu Muhtar, sosyal medya üzerinden yazdıkları üzerine tehdit alıp almadığı dillerde dolandı. İşte, Reha Muhtar'ın paylaşımı haberimizde yer almaktadır

2022'den Sonra Hızla Ekranlardan Kayboldu

Show TV ekranlarından bir süre boyunca spor yorumculuğu yapan Reha Muhtar, bu mesleği bırakarak bir gazetenin köşe yazarı olarak devam etti. İki çocuğunun bakımını üstüne alan Muhtar, uzun süreden sonra yaptığı paylaşım ile adını duyurdu.

''Beni de mi Böyle Öldürmek İstiyorlar''

Reha Muhtar kendi resmi sosyal medya hesabı üzerinden Deniz Uğur'un öldürülen kocası İsmail Hakkı Sunat'ın fotoğrafını paylaşarak “İsmail Hakkı Sunat nasıl öldü? Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar” notunu düşmesi üzerine ortalık karıştı. Dillerde dolanan soru ise Muhtar tehdit mi alıyor? oldu.

Reha Muhtar paylaşımı

Uzaklaştırma Kararı Çıktı

Deniz Uğur'un Reha Muhtarı mahkemeye verme nedeni ise kızları Mina'nın elindeki bilgisayarı vermek istememesi sonucunda çocuğun elini ısırdığı iddiası oldu. Şikayetin gerekçesi mahkeme tarafından incelenmesi üzerine Muhtar'a 1 aylık uzaklaştırma kararı verildiği gündeme geldi.

İsmail Hakkı Sunat Kimdir?

Çanakkale'de yüksek ses ile müzik dinleyen komşusunu kuru sıkı silahla ile korkutmak isterken sonucu ölüme giden sanatçının, ''geleceğin tiyatro umutlarından biri'' olarak tanınmaktaydı. Hakkı Sunat Gelibolu'da toprağa verilmesi üzerine sevenleri de cenazeye eşlik etti. Vefat eden Sunat, ünlü oyuncu Deniz Uğur'un eşidir. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN