Ekrem İmamoğlu'ndan 'oyun' projesi

Ekrem İmamoğlu'ndan 'oyun' projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yeni bir projenin bilgisini paylaştı. Duyuruya göre gençler için yeni oyun tasarlama imkanları sunulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan 'Sistem kuruluyor, gençler destekleniyor, hayaller gerçek oluyor, İstanbul'da dijital oyun geliştiricilerinin artık bir kuluçka merkezi var. Dünyada hızla büyüyen Dijital Oyun Sektöründe sen de yerini al. OGEM senin için" mesajını paylaştı.

'İstanbul'da dijital oyun geliştir, hayalini gerçekleştir' sloganı ile yola çıkan proje ile ilgili 'ogem.istanbul' adresinden bilgi alınabilecek.

OGEM NEDİR?

Dünyada oldukça yaygın olan kamu destekli kuluçkalar ve programlar sayesinde Avrupa, oyun sektörünün en büyük merkezlerinden biri haline geldi. Londra ve Helsinki’den sonra İstanbul’u da Avrupa’daki bu merkezlerden biri haline getirmek için kurulan OGEM, İstanbullu oyun geliştiricilerine destek vermek, onları rekabetçi oyun pazarında güçlendirerek global geliştiriciler haline getirmek için yola çıkan kamu destekli bir kuluçka merkezidir.

Türkiye’nin lokomotif şehri İstanbul’u dijital oyun sektörünün merkez noktalarından biri yapmak amacıyla çalışmalara başlayan OGEM, oyun projesini hayata geçirmek isteyen genç girişimcilere farklı alanlarda destek sağlayarak onları güçlendiriyor. Geliştiricileri sektörden mentorlarla bir araya getiriyor, ekiplerin bir arada çalışabilecekleri ve deneyimlerini paylaşabilecekleri çalışma alanları oluşturuyor ve oyunlarını sadece Türkiye’deki değil, tüm dünyadaki oyun severlerin beğenisine sunmaları için destekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN